gastvrijheid en vakkennis zijn onafscheidelijk

wijnkennis

Mijn jarenlange horeca- en wijnkennis breng ik graag over op jouw personeel.
Denk hierbij aan:

  • productkennis wijn en spijs
  • basiskennis wijnproeven
  • doorproeven van jouw wijn- en menukaart
  • SDEN 1,2 en 3 wijnopleidingen
  • basis serveertechnieken, etiquette

Door middel van coaching on the job, leer ik de bediening efficiënt, vakbekwaam en

pro-actief werken. Extra voordeel bij coaching on the job: al werkend leert men!

 

 

wijnreizen

Slapen bij de wijnboer in de Toscaanse heuvels, wijnproeven in de wijngaarden, lunchen op bijzondere locaties, dineren met het mooiste uitzicht en bezoeken van de must-see plaatsen in de regio. Alles geheel verzorgd en begeleid. Kom je al in de sferen?

Sotto il Tappo verzorgt wijnreizen op maat naar onder andere Italië, Frankrijk en Duitsland.

Ik ga graag met je om de tafel om jouw wensen te bespreken.

 

 

solingen champagne sabels

coaching - gastvrijheid - wijn