
Jeroen Bos
In het mooie Twente deel ik met Sotto il Tappo, letterlijk ‘Onder de Kurk’, graag mijn passie en kennis van 15 jaar horeca- en 20 jaar wijnervaring met jou en jouw personeel. Dit begon 20 jaar terug al als SVH Leermeester in de horeca en daarna tijdens mijn jaren als wijnimporteur en -vertegenwoordiger in de wijn.
Sparren met (horeca)ondernemers is het leukste wat er is. Op het gebied van gastvrijheid, verkoop en persoonlijke ontwikkeling.
Sinds 2008 organiseren wij tevens culinaire wijnreizen. In onder andere het prachtige Toscane laat ik je de organic lifestyle van Fattoria Lavacchio beleven. Een prachtig Agriturismo in Pontassieve, hoog in de bergen op 20 minuten rijden van Florence. Al sinds het jaar 2000 kom ik bij Faye Lottero en haar team voor haar biologische wijnen, de gastvrijheid en de Toscaanse keuken. Een paradijsje! Ga je mee? www.fattorialavacchio.com
Zullen we kennismaken?
Met gastvrije groet,
Jeroen Bos
referenties
horeca trainingen:
- Landgoed De Uitkijk, Hellendoorn
- Eetkamer Op de Proef, Almelo
- Rosita`s, Almere
- Vroeg, Bunnik
- Bowlingboerderij, Nijverdal
- Puik, Ommen
wijnreizen:
- FC Twente Sponsorgroep Vrouwen
- Berghorst & Bos Wijnen, Hengelo
- Drost Letselschade, Hengelo
coaching van ondernemers via Qredits op vrijwillige basis:
1x per maand spar ik met de startende ondernemers over hun bedrijf op het gebied van verkoop. Prachtig om te zien hoe een ondernemer zich in 1 jaar ontwikkelt!
- La Bodega Vinos, Wijnen uit Peru, Zwolle
- Theewinkel `t Gouden Randje, Enschede